Все о еде
Войти
Регистрация
Сварил борщ. Что ты в обжарку ложишь?
1 год
назад
от
Александр Вдовиченко
1 ответ
▲
▼
0
голосов
Борщ – це культурне надбання України, наша гордість та кулінарний символ нашої країни. Бути байдужим до цього густого наваристого супу просто неможливо.
Класичний український борщ
Вода – 1, 5-2 л.
свинина або яловичина на кістці – 400 г
картопля – 4 шт. (середні)
буряк – 2 шт. (невеликі)
морква – 1 шт.
цибуля – 3 шт. (середні)
капуста білокачанна свіжа – 300 г
томатна паста – 2 ст. л.
соняшникова олія – 4-5 ст. л.
лимонна кислота – дрібка
сіль, лавровий лист, зелень – за смаком.
1 год
назад
от
Елена
Связанные вопросы
1
ответ
Почему правильно плов не перемешивать до подачи или до готовности?
8 годов
назад
от
Андрей Ефимов
1
ответ
как приготовить торт Прага Скажи пожалуйста как сделать?
7 годов
назад
от
Лено4ка Волкова
1
ответ
Как варить костные остатки для собаки? Подскажите пожалуйста
6 годов
назад
от
Панда Дикая